Фоторепортерът на агенция „Булфото“ и член на АПФ Стефан Марков представя втората си самостоятелна фотоизложба на тема „Джаз” в елитната столична галерия „Арте” , продължение на изложба “Джаз в Банско“ от август 2015 година в Банско.

В 35 фотоса, с формати от 30/40 до 50/70, са представени едни от най-изявените чуждестранни музиканти, гостували в България през последните години – Бени Голсън, Чайна Моузес, Джос Стоун, Били Кобъм, Кенди Дълфър, както и българските им колеги Милчо Левиев, Живко Петров, Камелия Тодорова, Васил Петров, Христо Йоцов, Хилда Казасян, Стоян Янкулов-Стунджи и други.

Фотоизложбата “Джаз“ е осъществена с финансовата подкрепа на агенция „Булфото“, любезното съдействие на галеристките Гергана Борисова и Антоанета Джонева от галерия „Арте” и фирмите „Домейн Бойар” и “Jameson Irish Wiskey”. Тя може да бъде видяна в галерията от 12 до 24 юни, с прекъсване от 14 до 16 юни. През тези три дни в галерията ще са представени последните рисунки на академик Светлин Русев, по повод неговия рожден ден на 14 юни.