Фоторепортерът на агенция „Булфото“ и член на АПФ Стефан Марков представя втората си самостоятелна фотоизложба на тема „Джаз” в елитната столична галерия „Арте” , продължение на изложба “Джаз в Банско“ от август 2015 година в Банско.

В 35 фотоса, с формати от 30/40 до 50/70, са представени едни от най-изявените чуждестранни музиканти, гостували в България през последните години – Бени Голсън, Чайна Моузес, Джос Стоун, Били Кобъм, Кенди Дълфър, както и българските им колеги Милчо Левиев, Живко Петров, Камелия Тодорова, Васил Петров, Христо Йоцов, Хилда Казасян, Стоян Янкулов-Стунджи и други.

Фотоизложбата “Джаз“ е осъществена с финансовата подкрепа на агенция „Булфото“, любезното съдействие на галеристките Гергана Борисова и Антоанета Джонева от галерия „Арте” и фирмите „Домейн Бойар” и “Jameson Irish Wiskey”. Тя може да бъде видяна в галерията от 12 до 24 юни, с прекъсване от 14 до 16 юни. През тези три дни в галерията ще са представени последните рисунки на академик Светлин Русев, по повод неговия рожден ден на 14 юни.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.